DOWNLOAD MP3: YS, Helluva & EST Gee - Play 4 Keeps (Free download, 320kbps, Lyrics, M4a, Mp4) » Ziptras
                   
MP3 Download

MP3: YS, Helluva & EST Gee – Play 4 Keeps

YS, Helluva & EST Gee – Play 4 Keeps Free MP3 download

Support Us If You Love The Services We Provide To You. VOLUNTARILY Click On Ads (Advertisements) To Help Us Generate More Revenue To Continue Running This Website.
It Will Cost You Nothing, Just Consider It As Your Own Little Way Of Pushing The Website Forward. WE NEED ALL YOUR SUPPORT PLEASE!!!

DOWNLOAD MP3

YS, ook wel YStijd, is een Nederlands rapper. Hij werkte samen met onder meer Lange Frans, Big2 en Keizer en behaalde als outsider verschillende hits in 2012 en 2013.

YS (Yassin) groeide op in Wijchen als zoon van een Indonesische vader en Marokkaanse moeder. Hij onderbrak zijn opleiding grafische vormgeving voor een uitstap in de muziek. In 2009 bracht hij de muziekvideo Niet zomaar uit die veel werd bekeken op YouTube. Een jaar later nam hij ook nog een rapvideo op met Lange Frans.

In 2011 produceerde Big2 zijn nummer Uhh. Vervolgens ging hij de samenwerking aan met Keizer die op een openlijke ruzie op het internet uitliep. YS spon niettemin garen bij de ruzie, omdat die hem onder de aandacht bracht bij de jonge fans van Keizer. Op het internet groeide zijn aantal volgers in deze tijd snel.

DOWNLOAD MP3

See also  MP3: MoneyBagg Yo - Wockesha (Remix) Feat. Ashanti & Lil Wayne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button